LIVE2LEAD Bacau, 11 noiembrie 2016

Pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea capacitatilor manageriale si de leadership in comunitatea noastra, va aducem cel mai important eveniment anual de LEADERSHIP È™i BUSINESS, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Bacau, Tatiana Soldeanu si Nick Vercruyssen.


Live2Lead este o experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică.

La acest eveniment VIDEOCAST ai ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial: John C. Maxwell, Simon Sinek, Liz Wiseman si Dan Cathy.

Te vei întoarce la birou pregatit să implementezi noul tău plan de acțiune, să conduci cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

CE VEI CASTIGA DACA PARTICIPI?

CELE MAI NOI IDEI

Pregătește-te să afli cele mai noi idei de leadership și business, precum și planuri de acțiune simple și ușor de implementat, de la experți de top la nivel mondial.

INSPIRAȚIE ȘI ENERGIE TRANSFORMATOARE

Live2Lead este un eveniment revoluționar creat pentru a te inspira și a dezlănțui energia și puterea, capabile să te transforme pe tine și lumea din jurul tău. Vei fi provocat, încurajat și inspirat de experți în leadership de top mondial și te vei întoarce la job-ul tău, nerăbdător să pui în practică o listă valoroasă de idei Aha!

NETWORKING

Live2Lead propune un conținut bogat și valoros de leadership și business la nivel mondial și va atrage lideri, care la fel ca tine, sunt dedicați creșterii și dezvoltării. Consolidează-ți rețeaua de contacte valoroase, pentru parteneriate și rezultate concrete.
Vezi aici cu cine poti face networking la Live2Lead: https://www.facebook.com/events/1098440846859892/

Daca vrei sa afli detalii si sa profiti de oferta Early Bird, te asteptam pe site-ul evenimentului: http://live2leadbacau.ro/

The Bright Stars

Quality means doing it right when no one is looking." - Henry Ford

No comments:

Post a Comment